Chicco autostoeltjes, alle informatie vind je hier in deze blog!

chicco autozitje

Er zijn een heleboel merken die verschillende soorten kinderautozitje verkopen. Een van die merken is het bekende merk Chicco. Chicco verkoopt veel verschillende modellen Kinderautostoeltjes. Ook verkoopt het merk Chicco andere baby gerelateerde spullen. Denk aan kinderwagens, wiegjes en speelgoed. Alles over het Chicco autostoeltjes en hun andere productie vindt je in deze blog.  Lees dus vooral verder als je meer kennis op wilt doen over Chicco.

Producten

Zoals net al verteld werd heeft Chicco heel erg veel producten. Dit komt omdat het een merk is wat zich focust op de babybranche.  Het merk verkoopt voornamelijk kinderstoeltjes voor in de auto en kinderwagens. Hier hebben ze vele soorten van.  Een voorbeeld van verschillende kinderstoeltjes voor in de auto zijn bijvoorbeeld de groepen. Elke baby groeit en om ervoor te zorgen dat de baby de juiste bescherming heeft met de juiste stoel.

Groepen babystoelen.

Er zijn 4 soorten groepen als het gaat op de babystoel. Het begint bij groep 0.  Groep 0 is voor de pasgeboren baby’s die uit het ziekenhuis komen. Deze stoeltjes worden overal bijna niet meer gemaakt en of geleverd. Dan hebben we ook nog stoeltje 0+, deze is voor de allerkleinste is geschikt voor kinderen tot 13 kilo. Het kan ook zo zijn at het kind heel licht is maar wel te groot. Dit weet je als je kind zijn hoofd boven de stoel uit begint te steken.  Vervolgens is er een groep 1 dit is voor kinderen vanaf 9 kilogram tot 18 kilogram. En als een na laatste hebben we groep 2, dit is voor kinderen vanaf 15 kilogram tot 25 kilogram. De laatste is groep 3 en dit is voor 22 kilogram tot 36 kilogram. De groepen 2 en 3 worden vaak samengevoegd met een verstelbaar systeem.

Kinderwagen

Een kinderwagen is handig als se op stap gaat met je kind.  Er zijn verschillende soorten kinderwagens namelijk de normale stroller. Er is een de mogelijkheid om een kinderwagen te nemen met een klein platformpje. Als je bijvoorbeeld nog een kind hebt die al kan lopen kan hij of zij op het platformpje staan een mee liften. Een kinderwagen heeft vaak de mogelijkheid om in te klappen zodat je hem mee kan nemen in de auto. Maar sommige kunnen het stoeltje los klikken en gebruiken als kinderautozitje. Er zijn natuurlijk vele soorten materiaal waar een stroller van wordt gemaakt. Je hebt hierdoor ook de lightweight stroller. Dit is een extra lichte kinderwagen voor makkelijker gebruik.